Onze ervaring

barry_pietersCrystallum Coaching biedt personal en executive coaching diensten aan business professionals. De coachingstrajecten van Crystallum Coaching wordt verzorgd door Barry Pieters. Barry is gespecialiseerd in het coachen van business professionals en heeft in dat afgelopen 8 jaar meer dan 200 professionals en managers als coach bijgestaan in het beantwoorden van zeer uiteenlopende persoonlijke ontwikkelingssvraagstukken. Naast ervaring met het coachen van business professionals, heeft Barry ook ervaring met het ontwerpen en faciliteren van coaching skills trainingen voor managers in grote organisaties.

Voordat Barry zijn eigen coachingsbureau opzette, was hij werkzaam als consultant en coach by Royal Dutch Shell. Klanten waarvoor Barry Pieters heeft gewerkt, zijn o.a.: Royal Dutch Shell, Unilever, Tata Interactive Systems (onderdeel Tata Industries), Stork, Petroleum Development Company Oman, en Media Planet.

Crystallum Coaching heeft zich gecommitteerd aan de ethische richtlijnen voor coaching zoals gedefinieerd door de International Coach Federation.